Боби Михайлов пропищя от крадци

0

Футболен бос №1 в България Борислав Михайлов е пропищял от зачестили опити за кражби в луксозния му палат в столичния квартал „Бояна”. Напоследък шефът на БФС все се оплаквал на колеги, че охранителната система на къщата му, в която живее със съпругата си Мария Петрова, се задействала заради набези на крадци. Засега пробив няма, тъй като частната охранителна фирма си вършела добре работата. Само че Бобката вдигнал ръце от честите похищения, макар и неуспешни. Очевидно в криминалните среди са наясно кой е собственикът на палата и че разполага с доста ценности в него.


Говори се, че Михайлов е нащрек и със засилена охрана на дома си от около година, когато бил обран. Официална информация за инцидента няма, тъй като Боби решил да не се обръща към властите. Вероятно, за да си спести шума около себе си и близките си. Твърди се, че от дома му са задигнат ценности за десетки хиляди левове.


Преди десетина години Перуката стана жертва и на пишман автоджамбази. Тогава очевидно неопитни крадци на коли проникнаха в джипа му беемве, но не успяха да го подкарат и да избягат с него. В крайна сметка возилото бе намерено от полицията, изоставено на друга улица, но Бобката все пак си навлече доста ядове покрай неуспешната кражба.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече