Играчите на „Левски“ заплашили да спрат тренировки заради пари

0

Спонсор платил авансово заплатите на футболистите

Футболистите на „Левски” са заплашили да прекратят тренировките си по-рано този месец по време на лагера в Дубай, гласят последните слухове от клуба. Причината била в поредното забавяне на заплатите им. Играчите казали на треньора Мъри Стоилов и изпълнителния директор Ивайло Ивков, че ще спрат подготовката си, ако парите им не бъдат преведени до една седмица.
Това наложило Ивков да звъни на спонсорите от „Палмс Бет” с молба да преведат авансово пари по договора си с „Левски”. Разговорът се състоял между адвоката и изпълнителния директор на букмейкърската агенция Лъчезар Петров. В крайна сметка „Палмс Бет” съобщи, че е превел напред 377 000 лв, за да получат играчите своите възнаграждения.


В „Палмс Бет” обаче хич не били доволни от ситуацията в „Левски” и особено от отношението на Ивков. В края на миналата година юристът заяви, че имат сериозни разминавания със спонсора по отношение на управленската политика на „Герена”. А в същото време им звъни за пари, когато положението стане напечено. „Краля на ротативките” Мило Борисов, който е собственик на букмейкъра, вече изчерпвал търпението си. Спирал го единствено Наско Сираков, който се опасявал от скандали в „Левски” точно в този момент, когато вървят преговорите с кандидата за нов собственик на футболния клуб – „Юнайтед груп”. Твърди се, че двете страни вече съвсем са сближили позициите си и сделката вероятно ще бъде обявена до началото на март.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече