Седем българи се качват днес на ринга на турнира „Странджа“

0

Седем българи ще се качат на ринга във втория ден на 74-ото издание на международния турнир за Купа „Странджа“.

Програмата ще бъде открита със срещата на Кирил Русинов (63.5 кг) и Дийн Кланси (Ирландия). Двамата ще боксират в 13:00 часа на ринг А. В същата категория, но в 15-ия двубой на следобедната сесия ще видим и Красимир Джуров, който ще се изправи срещу Айт Джугурта от Алжир.

 Във вечерния сеанс от 18:00 часа предстоят още пет двубоя с българско участие. В шести мач на ринг Б, около 19:15 часа Росен Марков (67 кг) ще срещне Акаш (Индия). След него Пламен Янков ще боксира с Темирхан Тезек (Казахстан).

По същото време, но на ринг А Ясен Радев (54 кг) ще играе с Емануел Шемеза (Австралия).

Програмата продължава с деветия двубой на ринг Б, в който Кристиян Димитров (86) ще срещне Шохжакон Абдулаев (Узбекистан).

Българското участие за деня ще закрие Николай Дишков (80 кг), който в 13-ия двубой на ринг А среща Хамбардзум Хакобян (Армения).

Международният турнир „Странджа“ се предава пряко по b1b.box. Билети за турнира могат да се закупят както от входа на зала „София“, така и в мрежата на URBO. Цените за отделните дни варират от 20 до 30 лева. Желаещите могат да закупят входен талон и за всички дни, който е на цена 95 лева. Деца и ученици ще влизат безплатно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече