Пускат специални артикули в памет на Георги Аспарухов

0

Levski Family e организацията, която от три години работи по проекта за изграждане на нов паметник на Георги Аспарухов – Гунди. От нея обявиха новини за проекта и нови инициативи.

„От самото начало визията ни бе свързана с отбелязването на 80-годишнината от рождението на най-великия български футболист. Идеята дойде от момчетата от РЕДУТА като първоначалното ни намерение бе поставяне на бюст-паметник. По идея на Георги Илиев – кмет на Слатина проектът претърпя съществено изменение и сега сме във финалния етап на изграждането на скулптурата на Гунди в цял ръст с височина 240 см върху архитектурна композиция включваща постамент с височина 170 см, всичко това оформено в духа на една съвременна и богато детайлна визия. През тези три години бяхме подпомогнати от голям брой организирани клубове на привърженици на Левски в страната, както и от стотици индивидуални дарители.

Предстои финална офанзива за обезпечаване на последното значимо плащане, като за тази цел изготвяме в лимитирани серии специални значки, фланелки и 17-сантиметрови фигури – точно копие на монумента, които предстои да бъдат пуснати на търгове и в продажба. Апелираме още веднъж за още малко усилия и още малко помощ в тази продължителна, но пък само НАША си, НАРОДНА, ЛЕВСКАРСКА, дарителска кампания!

Средства за завършването на проекта се набират по следната сметка: IBAN: BG84IABG80981002323900 Интернешъл Асет Банк АД Национален клуб на привържениците на Левски

Основание: Дарение за паметника на Гунди

ЗА ГУНДИ! ЗА ЛЕВСКИ! ЗА БЪЛГАРИЯ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече