Антъни Иванов отсвири плуването

0

„Без пари няма смисъл”, жалва се нашият

Най-добрият ни плувец Антъни Иванов тегли майна на спорта и се закани, че спира да се състезава. По думите му – нямало никакъв смисъл. А явно за него смисълът не са медали и постижения, а пари, пише Уикенд.
„Просто истината е, че въобще не ми се плува. Ако се захвана наистина сериозно с плуването, ще плувам много добре. Но няма смисъл да се прави това нещо, защото няма никакви спонсори, няма финанси, няма нищо, което да изкараш с плуването”, обяснява Иванов във видео, което по-късно изтри от социалната мрежа, но скандалните му признания бяха изловени навреме от медиите.
От думите на Антъни Иванов се разбира, че приключва с националния отбор. Шефът на федерацията Георги Аврамчев разкри, че на плувеца е изпратен договора му за 2023 г., върху който трябва да удари параф в срок до неделя. „Тази година аз няма да съм обвързан с никой, освен с моя клуб „Черно море”, с който ще спечелим републиканското през април”, казва плувец №1.
На Антъни Иванов му предстои наказание за пропуснати допинг проби и има вероятност да бъде дисквалифициран за определен период.
„Абсолютно никакво желание нямам, докато не застане някой сериозен човек и не каже: аз ще ти помогна, ето ти, това трябва да направиш. Истината за българския спорт е грозна”, жалва се още Иванов.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече