Наско Сираков мина на електронни цигари

0

След близо три години ходене по мъките начело на „Левски”, закоравелият пушач Наско Сираков спря тютюна. Синята легенда е минал на електронни цигари, за да не съсипе съвсем здравето си покрай драмите на „Герена”, видя набитото око на „Уикенд”.

Тези дни Сираков и съпругата му Илиана Раева бяха на вечеря в изискан столичен ресторант с естрадната легенда Лили Иванова, която минава за запалена левскарка, макар и да не е стъпвала на стадионите. В тяхната компания бяха и баскетболният шеф Тити Папазов, както и заможният привърженик на сините Евгени Кръстев, участвал в ред благотворителни събития и дарителски кампании за „Левски”. От общата им снимка на масата пред Сирака се видя новата му джаджа, с която е заменил тютюна.
Твърди се, че пръст в тази работа има Илиана, която в последно време била много загрижена за здравето на мъжа си. От цялото напрежение по спасителната акция на „Левски” Сирака се побъркал по тютюна. Близки до фамилията твърдят, че от нерви Наско изпушвал по 4 кутии цигари на ден. Често дори не използвал запалка, а директно палел от фаса си следваща цигара. Пафкал дори на закрито в офиса на улица „Тодорини кукли”, макар да е забранено.
Всичко това заплашвало да влоши рязко здравето на Наско. Знае се, че той е хипертоник и всеки ден взима хапчета за високо кръвно, което лично Илиана му мери у дома. За капак преди няколко години синият бос претърпя микроинсулт. Лежа в болница, а докторите изрично го предупредиха да се пази много.
Само че Сирака се метна с главата надолу в дълбоките води, в опит да спасява почти фалиралия отбор на „Левски”. И понеже не може да го откаже от синята кауза, Илиана го убедила да спре тютюна, с който Наско ежедневно злоупотребявал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече