Мария Петрова направи пари от козунаци

0

Великден се оказа доста доходоносен за съпругата на футболния шеф Боби Михайлов – Мария Петрова. Покрай ангажиментите си на вицепрезидент във федерацията по художествена гимнастика, славната грация върти и пекарна в столицата.

Близки до звездната фамилия разправят, че Мария направила солидна печалба от козунаци и погачи покрай Възкресение. На фона на масовото поскъпване жената на Боби Перуката предлагала сносни цени и разчитала така да привлече повече клиенти. Освен това често реклама в социалната мрежа ѝ прави доведената снаха Николета Лозанова, която обича да се щрака с дълбоко деколте и франзели между бомбите, пише Уикенд.
За Великден около десетина лева струвал най-хубавият козунак в пакарната на Мария Петрова. С колко пари е напълнила джоба голямата гимнастичка не се знае, но според нейни близки останала много доволна след празниците.
Боби и съпругата му от доста време са в този бизнес. Двамата държат хлебозавода в Троян, който също върви добре. Освен това Мария е съдружник в друг хлебозавод в Стара Загора, където акции имат синята легенда и бивш съотборник на Боби от „Левски” Наско Сираков и брат му Пламен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече