Весела Лечева откри стрелбище в НСА

0

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева присъства на откриването на новото учебно и тренировъчно стрелбище в Националната спортна академия „Васил Левски“. То ще даде възможност на много студенти да се обучават при най-добрите условия. В откриването участваха още ректорът на НСА проф. Николай Изов, академичното ръководство, преподаватели и студенти.  

Проф. Изов и Весела Лечева, която е петкратен световен шампион по стрелба с пушка и двукратен олимпийски медалист, направиха символично и първите изстрели на новото стрелбище.  

„Поздравявам Ви за тази придобивка. Това е втората зала, която откривате от началото на краткия ми мандат, което показва, че ръководството на Националната спортна академия работи сериозно и иска постоянно да подобрява условията за обучение и подготовка. Надявам се през тази зала да минат много бъдещи треньори, които да подготвят новите ни шампиони“, каза министър Лечева. 

Весела Лечева посети и закритата писта по лека атлетика, която предстои да бъде ремонтирана, така че да отговаря на най-съвременните изисквания. Ремонтът ще бъде направен със съвместните усилия на НСА и ММС. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече