Тити нападна коментатора Борис Касабов заради Мъри

0

„Защо вие не го вразумихте?”, пита треньорът по баскет

Голям спор се завихри между тв-коментатора Борис Касабов и синия кресливец Тити Папазов. Повод стана изява на белобрадия шпикер, който призова шефът на „Левски” Наско Сираков едва ли не да се моли на колене на Мъри Стоилов да се върне като треньор на сините. А изпъденият директор Иво Ивков да бъде възстановен на поста, пише Уикенд.
Касабов, който е издигнал левскарщината си до професионално качество, заяви: „Наско, за Бога и за „Левски”, опитай този ход. Това е според мен молба на всички левскари! В състояние си да спреш разединението, сигурен съм в това“.
Апелът на Касабов хич не се хареса на значителна част от сините запалянковци. В социалните мрежи се появи ропот, че Мъри сам си е тръгнал от „Левски” и никой не го е гонил. При това си стегна багажа точно преди дербито с ЦСКА.
Тити, който не понася Стоилов, реши да се прави на трибун. „Левски” създаде Мъри като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г-н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?”, изрева баскетболният треньор. Той добави, че много левскари са намразили коментатора заради едностранчивите му коментари в предаването „Пред стадиона”. Тити посочи Ивков като „основния виновник за всички маргинални действия и човекът, разрушил тандема Наско и Мъри”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече