Овчарките на Лечков разкъсаха куче до смърт

0

Голямо възмущение в Сливен предизвика бившият кмет на града и настоящ футболен шеф Йордан Лечков. Героят от САЩ-94 допусна двете му немски овчарки да разкъсат до смърт по-малко чуждо куче. Макар да са агресивни, Лечков редовно ги пускал без намордник, разказват местните.

Така безотговорното отношение на Лечков в крайна сметка довело до инцидента, който станал на улицата покрай входа на стадион „Хаджи Димитър”. Стопаните на умъртвения померан дори твърдят, че страховитите овчарки на Лецата първо втурнали към тях, но успели да се защитят.
„Ами ако там се озове малко дете? Ако не се вземат мерки, може да се стигне до голяма трагедия”, вайкат граждани на Сливен, пише Уикенд.
Лечков обаче изобщо не се чувства виновен и най-нагло се оправдава. По думите му кучетата били социализирани и охранявали негова територия, отдадена му на концесия.  
„Съжалявам за случилото се, но тези хора всеки ден минават от тук и знаят, че гледаме кучетата на осем години. Това е наша територия, на концесия, за което имаме прави и задължения. Където трябва е оградено, може да се направи проверка. Просто се търсят евтини сензации”, обясни невъзмутимо Лечков за инцидента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече