Антъни Иванов стартира на държавното по плуване

0

Антъни Иванов участва на Държавното първенство по плуване на басейн „Диана“, въпреки съобщението на БОК, че наказанието му за спиране на състезателните права за две години е потвърдено от Спортния арбитражен съд.

Един от водещите български плувци в последните години стартира в сериите на 100 метра свободен стил на започналия тази сутрин шампионат и даде второ време – 51.68 секунди, с което се класира за финала тази вечер. Най-бърз в пресявките бе съотборникът на Иванов в ПСК Черно море – Дениел Нанков, с 51.43 секунди.

От БОК обявиха вчера, че Спортният арбитражен съд в Лозана потвърждава двегодишното наказание на плувеца за три неявявания на извънсъстезателни допинг теста, но адвокатът на състезателя Георги Градев опроверга информацията и заяви, че все още няма влязло в сила наказание заради липса на мотиви по делото.

Антъни Иванов, 24-годишен, бе заявен на пет дисциплини за Държавното първенство, но след съобщението на БОК вчера той бе изваден от стартовите списъци. Самият плувец увери снощи, че ще стартира на басейн „Диана“ и това бе потвърдено тази сутрин, когато бе добавен в първа серия на 100 метра свободен стил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече