ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

0

Семейството ми е постоянно малтретирано, обяви Илиана Раева

Съвсем неочаквано и съпругата на Станимир Стоилов – Мирена, се включи в атаките срещу мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков. Половинката на Мъри използва инстаграм профила си, за да нападне бившия работодател на мъжа й.

Мирена качи няколко истории с плакати, издигнати от определени фракции от Сектор „Б“. „Левскарите на Могилката. Раеви – в Милениум на хранилката!“ е единият. Вторият гласи „Мажоритар, защо предаде децата на Левски?“. И двата плаката бяха показани по време на последния мач на „сините“ с ЦСКА-София.

Мирена публикува плакатите в деня, в който Националният клуб на привържениците и сдружение „Левски на левскарите“

Постът на Мирена
Постът на Мирена

обявиха, че ще протестират срещу Сираков през новия сезон. Ултрасите искат махането на легендата от клуба.

Съобщението им породи куп реакции сред масовите фенове на „Левски“. В голямата си част те се обявиха против действията на двете организации и ги заклеймиха. Дори преправиха плаката им „Сезон на протеста“, като задраскаха последната дума и я замениха с „подкрепа“. Хората изразиха притеснения, че улстрасите ще правят золуми по време на мачовете на „Левски“ с цел санкции и наказания, които да утежнят финансовото положение на клуба още повече.

Съпругата на Сираков – Илиана Раева, се закани скоро да разкрие на какво е подложено семейството й.

„Нека го прочетат многобройните „сини“ фенове, политиците ни, хората от институциите! Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение – ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България“, написа легендарната гимнастичка във фейсбук.

От клуба реагираха с позиция.

„Ръководството на ПФК „Левски“ не приема изявената позиция на Национален клуб на привържениците на „Левски“ (София), която цели да дезинформира „синята“ общественост и да разедини привържениците на любимия ни клуб – пише в нея. – Единствената цел на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да осигури условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името на Клуба.“

След това се посочва фактът, че Станимир Стоилов сам напусна, Ивков бе махнат заради различия. Отхвърлят се и обвиненията, че клубът се управлява от спонсора и тези в непрозрачност. Оказа се и че от тръст „Синя България“ не са се отзовали на покана за среща, на която да им се предостави пълна отчетност относно състоянието на клуба, дарителската кампания, както и за резултатите от увеличението на капитала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече