Легендата Гочето Василев на море в Гърция напук на пожарите

0

Легендарният ни футболен треньор Георги Василев заведе семейството си на дълга ваканция в Гърция и Кипър напук на бушуващите горски пожари в южната ни съседка. Ежегодната семейна почивка отново преминава в купони из моретата, свидетелстват снимки, с които Гочето се похвали.
Щерките София и Гергана са на върха на щастието, но заслужено, както казва именитият им татко. За тях това е подарък за добрия успех в училище и мотивация за следващата учебна година. Генерала, както наричат шампиона с „Етър“, „Левски“ и ЦСКА, всяко лято води любимите си момичета, включително съпругата си Олга, на подобни почивки из Средиземноморието, Бяло и Йонийско море.

Гочето се плацика с кеф в сините води
Гочето се плацика с кеф в сините води

Пожарите в Гърция не могат да стреснат задружното семейство, което в момента е в Кипър. „За жалост всяко лято като по някаква лоша традиция в Гърция вилнеят тези горски пожари – казва Гочето. – Ние за щастие сме далеч от тях, но отлично знам какво причинява огънят както на хората, така и на природата. От времето, когато бях треньор там, ясно си спомням как специалните самолети гребяха вода от морето, за да я изсипват върху пламъците. Бяхме едно лято на лагер в Ксанти, пожарът вилнееше наблизо и хората бяха изключително притеснени.“

За късмет в момента на Острова на Афродита е дори леко хладно, със смях признава Василев. „Обикновено тук по това време температурите са над 40 градуса по Целзий, дори съм бил и при 42. Но в момента те не надхвърлят 30 градуса, а това е много приятна температура, когато си край морето“, казва футболният спец.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече