Христо Стоичков плаче за болния Петър Хубчев, Румен Радев и Николай Денков заедно на стадиона

0

Двамата седнаха един до друг на Националния стадион „Васил Левски“, за да изгледат Мача на надеждата, организиран от Стилиян Петров, През последните седмици между Радев и правителството на Денков има огромна напрежение, но благотворителното събитие ги помири. Двамата и поговориха, като премиерът само слушаше. Близо до тях е кметът на София Йорданка Фандъкова, който дойде на мача с внука си.

„Очакваме събитие, което да ни обедини. Днес е ден за съединение. Важното е да помогнем с този празник на спорта. Виждам много хора около стадиона, надявам се да се напълни, защото каузата е изключително благородна“, заяви Денков.

„Стилиян е фантастично момче и никой няма право да му отказва. Добротата в България е на издирване, така че колкото по-често – толкова по-добре. Такива събития ни правят по-добри хора. Не, в никакъв случай няма да ме видите на терена. Когато трябваше да играя, играех. Вече ми е късно това нещо. Но съм тук, за да уважа момчетата“, каза Наско Сираков.

Около 20 000 души има на стадиона, като Христо Стоичков е най-аплодиран. На Неманя Видич и Рой Кийн публиката също много се радва.

 В 5-ата минута целият стадион аплодира героя от САЩ’94 Петър Хубчев, който се бори с тежко заболяване. Емоционалният момент разплака Стоичков. Всички футболисти загряваха с фланелки с надпис „С теб сме, Петьо“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече