Сирака измислил травмата на вироглавия Петрис

0

Наказват футболиста с изгнание в дубъла

Французинът Жереми Петрис е здрав като бик, но не играе за „Левски” под предлог, че е контузен. Истината е, че 25-годишният десен бек не желае да продължи договора си със сините и шефът Наско Сираков го е извадил от първия отбор.

Вироглавият Петрис искал да си ходи от „Герена” след края на първенството, когато му свършва договора. Но откачането от Сирака въобще не е лесно. Наско му казал, че ако не си продължи контракта поне с още една година, ще гледа игрището през крив макарон. Онзи обаче продължавал да се опъва като магаре на лед.
На една от последните тренировки Петрис мина покрай Наско и треньора Николай Костов, след като се здрависа и с двамата. Сирака го издебна отзад и го шамароса по врата. Това беше изтълкувано като знак към франсето да си опича акъла. Засега е ясно, че Петрис ще бъде пратен в изгнание в дублиращия отбор, който играе във „В” група.
На подобен хал е и Андриан Краев, който също отказва засега да си продължи договора, но поне води преговори с Наско. Затова и не го вадят от състава. Там проблемът бил в това, че двете страни не можели да се договорят за сумата, срещу която Краев може да бъде закупен от друг клуб. Футболистът настоявал тя да бъде 1.5 милиона лева, а Сирака искал същото, само че в евро. Ако Краев и Петрис не си продължат договорите с „Левски”, от началото на следващата година вече ще имат право да водят преговори с други клубове, в които да преминат другото лято без пари. За Краев вече имаше оферта от унгарски отбор за 700 000 евро, но шефовете на синия отбор не я приеха.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече