Испански шеф обвинен заради целувката на Ермосо

0

Луис Рубиалес подаде оставка като президент на испанската футболна федерация, но скандалът около целувката му с Джени Ермосо не стихва. Нещо повече, в него се забъркват все повече хора.

Директорът на мъжкия национален отбор Алберт Луке Доди се сдоби с обвинение за предполагаемо престъпление за принуда на Ермосо. Дясната ръка на Рубиалес опитал да убеди Джени да се обяви в подкрепа на боса на федерацията. Луке използвал приятелка на футболистката, за да си уреди среща с нея на Ибиса. Ермосо му отказва да защити Рубиалес. Това вбесява Алберт. 

Джени била посетена от шефа на Ибиса
Джени била посетена от шефа на Ибиса

В испанките медии се появиха някои съобщения в WhatsApp. Те са между Луке и жената, уредила му срещата с футболистката. Шефът критикува остро „нечестното“ отношение на Джени.

„Изглежда толкова нечестно, толкова несправедливо това, което се прави на Луис (Рубиалес) – пише Луке на приятелката на Ермосо. – Отношението на Джени ми изглежда толкова човешки долно… Толкова малко съпричастност и човечност. Пожелавам й само животът да й върне това, с което кара човек да плаща несправедливо.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече