Гришо призна: Раздялата с Мадалина е за пари

0

Григор Димитров най-сетне призна каква е причината да се раздели с румънската бръмчалка Мадалина Ганя. В основата на всичко според хасковлията са парите.
Гришо написа на английски следното изречение: „No money can byu loyalty” („Парите не могат да купят вярност“). Илюстрацията също е многозначителна – лъв предлага опора на красива жена с лък, въпреки че тя вече е забила няколко стрели в гърба му.
Както „Уикенд” вече съобщи, една от причините за раздялата на звездната двойка са именно парите на хасковлията. От тях знойната румънка му поискала 500 000 евро, с които да стартира бизнес в модата. Гришо обаче този път не постъпил неразумно, а се посъветвал с родителите си. Майка му Мария и баща му Димитър като спестовни хора го замолили най-категорично да не хвърля толкова голяма сума на вятъра. „За пръв път Гришо помисли с горната си глава, а не с долната”, коментират в обкръжението на тенисиста. Паралелно с това вероятно се е оказало, че Мадалина върти любов с други гаджета, докато нашият е ангажиран по турнири. В Румъния пък разпространяват версията, че манекенката е сложила край на връзката им, след като е разбрала, че българинът й изневерява. Според тамошните медии Гришо „летял от цвят на цвят“, но Мадалина го хванала в крачка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече