Краси Анев гръмнат в бой за жена?

0

За нова версия по мистериозния инцидент с биатлониста Красимир Анев се говори около разследването, разбра „Уикенд”.  Има вероятност 36-годишният самоковец, който бере душа в болница с тежка огнестрелна рана в корема, да не е направил опит за самоубийство, каквито бяха първите предположения. Възможно е оръжието му да се е насочило към самия него при сборичкване с друг човек, подозират разследващите.

Анев бе открит прострелян в корема от личното му оръжие край язовир „Дренов дол“, близо до Кюстендил, вечерта на 1 ноември. След около седмица в изкуствена кома лекарите успяха да спасят живота му, макар все още да е в опасност. Спортистът вече е контактен, но все още не може да говори, тъй като е интубиран. Първоначалната версия за инцидента бе опит за самоубийство от любовна мъка, но нищо чудно да се окаже грешна.
Факт е, че в дъното на драмата стои жена. Анев, който след края на спортната си кариера започна работа в армията като инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС), се е срещал в Самоков през последните месеци с въпросната дама. За нея се знае, че също работи в армията. След известно време обаче е преместена на служба в Кюстендил. Колеги на Анев му пускат мухата, че на новото място хубавицата е започнала връзка с човек от военното ръководство. Шушукало се, че в района има поляна, където често влюбени и прелюбодейци се отдавали на интимни ласки.
Именно там край язовира „Дренов дол” Анев хванал своята тръпка с друг мъж, издават запознати със случая. Какво се е случило след това все още остава загадка. Трудно е да се повярва на първоначалната версия, че Анев просто е извадил пистолета си и се е опитал да се самоубие с изстрел в корема. „Никой не слага край на живота си по точи начин. Ако някой реши да се самоубива, се гръмва в главата и край”, коментират в Кюстендилско.
Другата версия, по която се работи, включва скандал и сборичкване между Анев и любовника на неговата изгора. Напълно възможно е при борбата мъжът да е насочил пистолета към тялото на Анев, който пък в същия момент пък да е натиснал спусъка. Секунди по-късно военнослужещата изгора на биатлониста подава сигнал за инцидента на 112. Дни преди кървавата драма Анев публикува цитат на Павел Вежинов в социалната мрежа: „Всяко предателство започва с доверие“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече