Димитър Бербатов откри фотоизложба

0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов откри първата по рода си фотоизложба с емблематични моменти от своята кариера.

Експозицията под надслов „По моя начин“ се намира в плевенското Средно училище „Иван Вазов“. Събитието се организира по инициатива и идея на Асоциация „Докосни дъгата“ с председател д-р Денислава Ангелова, с подкрепата на СУ „Иван Вазов“ и неговия директор Димитър Митев.

Фотоизложбата има за цел да представи на всички ученици един стойностен и вдъхновяващ пример за човек, постигнал мечтите си с много труд и отдаденост. Визитата на бившия национал се реализира в рамките на проекта „Младите хора – Бъдещето на област Плевен – гражданско активни“.

Десетки ученици приветстваха с овации и аплодисменти Димитър Бербатов, който бе посрещнат тържествено на входа на училището от мажоретния състав и ученическия гвардейски оркестър.

Бившият нападател лично преряза лентата на своята фотоизложба „По моя начин“. Сред гостите на нейното откриване бяха кметът на Плевен д-р Валентин Христов, директорът на СУ „Георги Бенковски“ Мариана Костова и президентът на българската федерация по карате Русалин Русалинов.

„Надявам се децата да черпят вдъхновение, дори малко да вземе някой, ако му помогне в живота, ще бъда щастлив“, сподели развълнуваният Бербатов. „Това е една изключително добра историческа линия на една мечта и един живот, който може да се случи на всяко едно дете в България“, отбеляза д-р Денислава Ангелова.

След това Димитър Бербатов изнесе емоционално и мотивиращо слово във физкултурния салон пред ученици от СУ „Иван Вазов“ – Плевен, СУ „Георги Бенковски“ – Плевен и СУ „Бачо Киро“ – Павликени, предаде „Актуално“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече