Пропадна срещата на Наско Сираков с фенове на Левски

0

Насрочената за днес среща между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с Национален клуб на привържениците (НКП) и сдружение „Левски на левскарите“ пропадна. Това обяви председателят на сдружението Димитър Костадинов. Причината за това срещата да не се състои по план от 10:30 часа в клубните офиси на „сините“ е именно локацията на събитието – Костадинов заяви, че желанието им е срещата да се проведе пред повече фенове и медии. На касите на Сектор Б са се събрали около 50 привърженици на Левски, сред които Владимир Владимиров, Пепи Димитров и Любомир Костадинов-Младежа, като отправят обидни скандирания по адрес на ръководството.

„Не желаем да ставаме съучастници в този процес на загробване. Ръководството и мажоритарят се крият, страх ги е явно. Излезе един служител, станаха тука едни разправии. Има естествено емоции, ние сме преди всичко запалянковци, както се наричаше едно време. Виждате, че не се случва нищо друго освен спорове. Среща няма, ще останем още малко. Не желаем да провеждаме срещи на тъмно без медии и с малък брой хора, които да бъдат баламосвани и да бъдат правени на съучастници в този процес на загробване. Ние понасяме щетите от това – на база на нашия опит прекратяваме тези взаимоотношения.

Оттук-нататък отношенията ще са публични. Медиите, левскарите и най-голямата легенда на клуба Наско Сираков. Не очакваме нищо добро да се случи, срещата няма да се състои – в крайна сметка, всичко зависи от бъдещето, което ще покаже кой е крив и кой е прав. Те вече се измориха да ни лъжат. Този процес не може да бъде безкраен. Този мач сме го играли много пъти, не само сме го гледали. Не желаем да бъдем част от него. Той (б.ред – Наско Сираков) безкрайно обещава и тези неща не се случват – нито една дума, която изрича, не отговаря на истината. Той каза на 9 февруари миналата година, че най-големият му провал ще бъде никой от семейството му да не се запише в сдружението „Левски на левскарите“. Той нито веднъж не ни потърси с някакво предложение, през цялото време се крие. Говори неистини, манипулации, квалификации, обиди. Той нарече бившия изпълнителен директор с какви ли не квалификации. Наско Сираков не е член на „Левски на левскарите“ от момента, в който му свърши периода за внасяне на членски внос. В момента съм афектиран, да не говоря и аз някакви неща, за които после ще съжалявам. Не приляга на Левски такова поведение“, добави още той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече