Костов цъфна най-отпред на календара на „Левски”

0

Треньорът на „Левски” Николай Костов се озова на корицата на многолистния календар на сините за 2024 г. Наставникът на сините е там в компанията на бразилеца Уелтон, Марин Петков, вратаря Пламен Андреев и Патрик-Габриел Галчев.
В левскарските редици веднага тръгнаха гадания защо точно Костов е най-отпред на календара. Според някои това било сигурен знак, че треньорът се ползва с доверието на шефа Наско Сираков и останалите от ръководството. Противниците на Костов обаче разправят, че това е нарочно направено така, тъй като корицата отива най-отзад още в началото на януари, когато идва ред на следващия лист от календара.

„Така може да го уволнят по всяко време, без да се страхуват, че ще го има на други снимки”, подмятат злобно опозиционерите на треньора.
Иначе календарът изглежда отлично изработен, с много стил. Прави впечатление, че Пламен Андреев се е нагласил по ретро-модата на вратарите и носи каскет, както е било през първата половина на ХХ век. Сред най-известните каскети са тези на съветския страж Лев Яшин, испанеца Рикардо Замора, французина Пиер Бернар. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече