Галавечер по кикбокс за подрастващи „SPIRITH OF FIGHT – I“ предстои тази вечер във Варна

0

Истински боен спектакъл по кикбокс за подрастващи ще се проведе тази вечер във Варна. Състезаниетокоето е първо за кикбоксьорите ни за тази година, ще е за полупрофесионалисти (с протектори на краката от България и Украйна, но без протектор за главата) по правилата на кикбокса в стиловете Лоу кик и К1. 

Общо единадесет срещи са включени във файт картата като девет от тях участват и в турнир за финансова премия в размер на 900 долара. Две от срещите ще бъдат с демонстративен характер като бонус двубои, но с излъчване на победител. 

Първите пет мача ще са при по-големите, като в тях ще участват състезатели с богата визитка. Един от бойците е Виктор Ненков от СК „Вокил“, който през 2023 г. няма нито една загубена среща и е настоящия европейски шампион при кадети до 16г. Негов съперник ще е Тимур Туркач, който е действащ шампион на Украйна две поредни години и също е без загуба. 

Организатори на събитието „Spirith of fight – I“ са Българска конфедерация по кикбокс и муай тай с председател Галин Димов и международната организация „Sikario Union“ с председател Максим Дубас. 

Надпреварата в спортната зала на стадиона в жк. „Владислав Варненчик“  е с начало 18.00 часа  с вход свободен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече