Треньорът на „Левски“ кръстен Мики Маус

0

Играчите ядосани, че Костов ги пращал на йога

Треньорът на „Левски“ Николай Костов е на нож с футболистите, които вече са му измислили прякор. 60-годишният специалист е наричан в съблекалнята Мики Маус. Съчинили го българските футболисти, които намерили прилика между родения в Добрич наставник и човекоподобната мишка от „Уолт Дисни“, пише Уикенд.
Публична тайна е, че Николай Костов не се ползва с чак толкова голям авторитет сред футболистите. Не че при предишния Мъри Стоилов е било по-различно, като се знаят скандалите му пред целия отбор с Ивелин Попов от миналогодишния лагер в Дубай. Костов обаче сам си навлякъл неприятностите с играчите. От няколко месеца насам добричлията карал футболистите да ходят на йога. Първоначално на състезателите идеята им се сторила интересна, само че йогата не им помагала с нищо. А накрая заниманията наострили отбора срещу треньора. На „Герена“ има подозрения, че заради това играчите бойкотират Костов и не се раздават както трябва. Преди йогата „Левски“ вървеше чудесно, но след това закъса и сега крета на шесто място, без никакви шансове за титлата.
След като отношенията се обтегнали, съвсем естествено се стигнало до това футболистите да измислят прякор на треньора си. Някой решил, че Николай Костов много прилича на Мики Маус. Първоначално почнали да го използват българските играчи в „Левски“, а след това и чужденците. Слухът стигнал и до публиката. В сектор „Б“ привържениците на предишния треньор Мъри Стоилов вече готвят подигравателни плакати с Мики Маус за първия мач на „Герена“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече