Съдът отхвърли още една жалба срещу вписването на Касабов в БФС

0

Софийски градски съд прекрати производството по исковата молба от члена на Изпълнителния комитет на БФС Румян Вълков срещу вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър като изпълняващ длъжността президент на футболния съюз. Съдът се произнесе, че искът е недопустим.

Софийският градски съд вече прекрати производство и по исковата молба на Димитър Георгиев.

Ето какво написаха Димитър Бербатов и екипа му:

Софийски градски съд прекрати производството по исковата молба от члена на Изпълнителния комитет на БФС Румян Вълков срещу вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър като изпълняващ длъжността президент на футболния съюз.

Съдът се произнася, че искът е недопустим!

СГС вече прекрати производство и по исковата молба на Димитър Георгиев.

Както вече обявихме, Борислав Михайлов и обкръжението му заблуждават всячески обществото с оставката на Михайлов и тяхната единствена цел е той да остане на власт, след като предстоящият конгрес отново бъде обжалван от тях.

Най-напред заявка за това даде Димитър Георгиев, който на последното заседание на БФС заяви, че ще обжалва решенията на конгреса, обявен за 15 март 2024.

След това станахме свидетели на тоталната наглост и брутализъм от страна на Михайловата клика. След като избраният с пълно единодушие от Изпълнителния комитет на БФС да заеме длъжността президент до провеждане на конгреса през март Михаил Касабов беше вписан в Търговския регистър, в ход влезе тридневно изчакване за евентуални жалби.

Четирима от приелите оставката на Михайлов членове на Изпълнителния комитет и гласували за избора на Касабов – подадоха жалби срещу заличаването на Михайлов и вписването на Касабов!

Емил Костадинов, Димитър Георгиев, Румян Вълков и Йордан Лечков, които са приели оставката на Михайлов, гласували са за избора на Касабов и са се подписали, пуснаха жалби в СГС срещу вписването на Касабов!

Както съобщихме, практиката на СГС в последните две години е да постановява, че решенията на Изпълнителния комитет на БФС са НЕДОПУСТИМИ ЗА ОБЖАЛВАНЕ ПРЕД СЪДА и могат да бъдат обжалвани само пред конгреса.

Така се стигна и до прекратяването на исковите молби от Димитър Георгиев и Румян Вълков като недопустими.

Борислав Михайлов беше заличен от Търговския регистър като президент на БФС, а Михаил Касабов беше вписан като представляващ организацията.

Въпреки всички машинации от Михайлов и кликата му, това е решението, основано на закона и устава“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече