Антъни Иванов след наказанието: Браво на г-на, който си оставя водката на входа на „Диана“

0

Антъни Иванов коментира последното решение на Българската федерация по плувни спортове относно състезателните му права. На проведеното вчера Общо събрание беше разгледана жалбата на състезателя на ПСК Черно море (Варна) и бе потвърдена наложената му санкция за спиране на правата му за 3 години и глоба в размер на 2000 лева.

82 гласа подкрепиха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха “против”, а 3 “въздържал се”.

„Поздравявам ви за “единодушното решение”. Браво на БФПС, браво на Г-н Часовник, браво на Г-на, който си оставя водката на входа на „Диана“. Браво на Г-на, който пуши цигари докато състезателите тренират.

Вие “оправихте” българското плуване. Започнахте оправянето му като “спряхте” по-рано стената за един от нормативите ви за Токио и го приключихте с това, меко казано, “смешно” гласуване.

Някъде по средата преливахте и кръв наляво надясно. Пожелавам ви успех. Радвам се, че всички видяха на какво сте способни, за да спрете един човек, казващ истината за всичко, което правите.

Може би повечето хора не знаят, но аз съм просто поредният човек, който вие искате да смачкате, явно 3-те момчета, които “хвърлихте” за допинг, вместо другите 3-ма, за които беше проверката, не ви бяха достатъчни.

Казал съм ви и ще ви кажа и пак. Две години, 3 години, 5 години, все тая. Рано или късно ще съм пак в басейна, а вие отдавна няма да сте в офиса”, написа Антъни Иванов във Фейсбук.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече