Георги Градев атакува Бербатов: Ако е мъж, нека се откаже в полза на Стилиян

0

Георги Градев атакува доскорошния си съмишленик Димитър Бербатов. Специалистът по спортно право смята, че Бербо трябва да се оттегли от битката за президент на БФС в полза на Стилиян Петров. Самият Градев също се кандидатира за шеф на централата, но според него Стилиян е единственият човек, който може да обедини опозицията. 

„Това не е тайна, това е идея, която битува от много отдавна и не се реализира само по една причина, защото Димитър Бербатов се е запънал като магаре на мост – казва Градев пред dsport. – Димитър Бербатов има много други полезни качества и предимства, които могат да се използват за футбола, за доброто на футбола, но не и това да управлява БФС. Сега е моментът да се осъзнае и да решим тази битка, която се заформа по най-добрия начин за всички. Сега ако е мъж, го призовавам да се откаже в полза на Стилиян Петров и да пусне Стилиян Петров напред.“

„Ако Стилиян Петров приеме да бъде кандидат и Димитър Бербатов отстъпи и най-накрая прояви разум, аз мисля, че мачът е свирен. Аз съм убеден, че хора от ранга на Красимир Балъков и Христо Стоичков също ще застанат зад Стилиян Петров. Аз знам тяхното мнение“, каза още Градев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече