Стилиян Петров: Ако искате мен, гласувайте за Бербо

0

„Ако някой иска Стилиян Петров да е в българския футбол, да гласува за Димитър Бербатов. Постоянно слушам, че някой се опитва да ни раздели, да създаде мнение в обществеността за това, че аз и Митко не сме на една вълна. Това, което ние искаме да постигнем за българския футбол, е по-добро бъдеще. Не е наша самоцел да управляваме.“

Това заяви бившият български национал Стилиян Петров. Пред „Дарик радио“ Петров обясни защо Бербо е кандидат за президент вместо него.

„Логистиката тук е по-добра Димитър Бербатов да е първи, а аз да помагам. Казал съм му от самото начало, че тук не е важно кой е президент. Човекът, който е начело на българския футбол трябва да е достъпен на всички хора всекидневно. Това, което аз съм обещал на Бербатов, е да асистирам с каквото мога – сподели Стенли. – Хората трябва да разберат, че ние се опитваме да помогнем на българския футбол. Това може да се види в последните три години. Има много критики към Димитър за начина му на комуникация, но да не забравяме, че този човек в последно време обиколи България. От най-малките до най-големите общини, през всички кметове. Да покаже уважение и начина, по който иска да работи. Аз съм плътно зад него“, категоричен е Стилиян.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече