Гонзо държи любовницата на Боби Михайлов с 9000 лева заплата

0

Любовницата на Боби Михайлов, известна още като Хубавото Кате, продължава да се вихри във футболния съюз и след падането от власт на Перуката. Чиновничката Екатерина Тодорова си е все така на хранилка и при новото ръководството начело с Георги Иванов – Гонзо. Последният уж се биеше в гърдите, че щял да прави реформи. Само че дотук шуробаджанащината в централата на БФС все така си властва.

От свой източник в БФС „Уикенд” научи, че от Боби няма ни вест, ни кост вече цял месец. Както стана ясно, впиянченият бивш шеф на БФС е заминал на лечение от алкохолизъм в Швейцария, което ще му излезе около 180 000 евро. За Катето обаче Михайлов се разбрал още преди това с Гонзо да не се пипа. В момента хубавицата прибирала общо 9000 лева заплата. От тях 4000 били по договор със съюза. Още пет хилядарки засуканата чиновничка получавала като член на борда на директорите на „Национална футболна база” ЕАД. Това е дружеството, което управлява самата база в Бояна, където са игрищата, хотелът, офисите и ресторантът на БФС. Завистливи чиновници в БФС мърморят, че Катето се уредила със заплата, по-висока дори и от тези на депутатите. Отделно имала на разположение луксозен служебен автомобил, с опция да ползва и някой от щатните шофьори на съюза, ако се налага.
Както е известно, хубавото Кате има отколешна любовна връзка с Михайлов, заради която бракът му с Мария Петрова отиде по дяволите. Твърди се, че дори последната й бременност била от него. Освен тлъстата заплата, любовницата на Михайлов има от Боби апартамент в затворения жилищен комплекс „Флора“ в квартал „Манастирски ливади“.
Самият Гонзо вече се нанесъл в кабинета на Боби Михайлов, като наследил от него и служебния джип. Писал си и същата заплата – 20 000 лева на месец. От БФС разправят още, че след избирането си за президент Гонзо развил някакъв вид страхова психоза. Затворил се на етажа, където е президентският кабинет, и не допускал почти никой да влиза при него. Имал вяра само на административната шефка на БФС Деница Крумова. Бившата футболна съдийка от Перник била единствената с постоянен достъп до Гонзо. Всички останали влизали само след предварителна договорка, и то при много строга цедка. Зор да получи достъп до президентския кабинет виждал дори изпълнителният директор Борислав Попов. След като седнал на президентския трон в централата, Гонзо отначало искал да го маха. Само че му обяснили да не прави глупости и засега юристът остава на поста си.
На първо време Гонзо гледал да се огради с верни хора, на които може да разчита, дори и да нямат нужния ценз. Така например за директор на националните отбори той сложи бившия футболист Кирил Котев, който няма и един ден треньорски стаж. Лицензът му е от ниската категория „В” вместо УЕФА ПРО. За Георги Иванов обаче образованието никога не е било чак толкова важно, стига човекът отсреща да е послушен и изпълнителен.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече