Ники М. се натиска за началник в „Левски”

0

Отрокът на Перуката щял да е спортен директор

Залязващата кариера на вратаря на „Левски” Ники Михайлов го е принудила да си търси ново поприще във футбола. 35-годишният отрок на Боби Михайлов вече си е избрал и позицията – спортен директор на „Герена”.
Никито вече набирал лоби и връзки, за да няма проблеми с назначаването. Баща му Боби трябвало да говори с боса на клуба Наско Сираков, с когото си свързва 40-годишно приятелство. Отделно Михайлов – младши ходил на крака тези дни при шефа на БФС Георги Иванов – Гонзо, с когото са делили една съблекалня на „Герена”. Никито получил уверение, че Гонзо също ще лобира за назначението му. Отделно Иванов поел ангажимент, че ресторантът във футболната база в Бояна ще остане във владение на Михайлов и хората му, пише Уикенд.
За намеренията на синковеца на Боби вече се разчу на „Герена”. Запитан дали вратарят може да заеме поста, Сираков се измъкна с аргумента, че към този момент в „Левски” няма пари за още една заплата. Наско обаче също бил склонен да го вземе, тъй като Михайлов е враг на бившия треньор на сините Мъри Стоилов, който пък се явява нещо като лидер на синята опозиция. Никито го намразил, след като Мъри го разкри, че от пет години лъже себе си и останалите, че е футболист.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече