Вратарят на „Лудогорец” затънал в хазарт

0

Съпругата Мелани вдигнала ръце от комарджията

Вратарят на „Лудогорец” Серджио Падт е затънал до гуша в хазарт, твърдят източници от Разград. 33-годишният холандец профуквал солидна част от заплатата си по казината в съседния град Русе. Падт получава 30 000 евро на месец, а жена му Мелани вече се е хванала за главата как да озапти хлътналия по комара си съпруг.

Проблемът вече е стигнал и до ръководството на „Лудогорец”. Там обсъждат дали може да накарат Падт да превежда поне две трети от заплатата си в банкова сметка, която да бъде под опеката на жена му. Семейството гледа три деца и не може да си позволи комарджийски разхищения. Отделно, че холандецът е един от най-симпатичните играчи на „Лудогорец” и въобще не му подхождат подобни пороци.
Падт ходел да играе по казината в Русе, тъй като в Разград все ще се намери кой да го натопи пред началниците на „Лудогорец”. Оказало се обаче, че и в дунавския град футболният клуб си има шпиони, които докладвали на хората на Кирил Домусчиев за хазартните зависимости на вратаря. Холандецът уж обещал да престане с ходенето на казино, но в „Лудогорец” много-много му нямали вяра, тъй като вече са се напатили. Предишният им вратар Владо Стоянов беше известен комарджия, който профука до шушка всичко спечелено и разби живота и семейството си. В Разград се опасявали, че същото може да се случи и с холандския му наследник на вратата. Жена му била наясно с комарджийските увлечения и вече е вдигнала ръце, като се чуди какво да прави.
Ще бъде много жалко, ако Серджио Падт не спре навреме с хазарта, тъй като той и съпругата му Мелани имат три прекрасни щерки. Двамата са заедно вече 15 години, харесали се още като тийнейджъри, докато вратарят играел в юношеския тим на „Аякс”. Към момента бракът им все още се крепи, но във футбола ни има прекалено много случаи на провалени семейства именно заради хазарта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече