Пенсионери на общо 559 години ще дават акъл на Гонзо в БФС

0

Обществен съвет на обща възраст над половин хилядолетие ще дава акъл на новия президент на БФС Георги Иванов – Гонзо. Той е от осем души, всички от тях със заслуги във футбола, но и в напреднала възраст от общо 559 години.

Шеф на съвета е бившият началник на БФС и Професионалната лига Валентин Михов (70 г.). Най-новият член, включен по-рано тази седмица, е и най-младият в него – Тодор Батков (65 г.) Там са още подвизавалият се като президент на „Нефтохимик” Христо Порточанов (70 г.), футболният финансист Константин Баждеков (68 г.), професорът от НСА Лъчезар Димитров (73 г.), както и бившият шеф на спортно-техническото направление в БФС Антон Попов (67 г.). Има и двама от големите играчи в историята на футбола ни – варненецът от „Черно море” и ЦСКА Божил Колев (75 г.) и легендата на „Славия” Андрей Желязков (71 г.).

Без Батков всички останали са вече пенсионери, но ще добавят към пенсийките и хонорар за участие в органа, съветващ Гонзо по важните проблеми на футбола ни. Въпросният съвет без Батков заседаваше и при предишния президент Боби Михайлов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече